×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اطلاعیه ها

امروز : یکشنبه, ۱ تیر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 22 June , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
سال گذشته ۷۸ ميليون پيام هوانوردي در کشور مبادله شد

کمال‌الدین غضنفری با تبریک روز ۱۷ می، روز جهانی مخابرات هوانوردی اظهارداشت: پیش از این جمهوری اسلامی ایران با ۹ کشور همسایه ارتباط بین‌المللی داشت، اما با توجه به نیازهای هوانوردی منطقه، برقراری ارتباط بین‌المللی با کشورهای جمهوری آذربایجان و لبنان نیز در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

وی به مزیت‌های توسعه مدار ارتباط بین‌المللیAFTN اشاره کرد و افزود: AFTN یک شبکه بین‌المللی است که در داخل آن پیام‌های هوانوردی زیادی در زمینه تامین ایمنی پروازها مبادله می‌شود و این شبکه مهم فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های هوانوردی جهان را به یکدیگر متصل کرده است.
مديرکل مخابرات، فناوري اطلاعات هوانوردي و امنيت فضاي مجازي شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از توسعه پروژه سامانه EFSS از ۱۴ فرودگاه به ۲۱ فرودگاه کشور خبرداد و افزود: در اجرای این پروژه مهم و منحصربه‌فرد ویژگی کنترلر فیدر  FDP به سیستم فرودگاه بندرعباس اضافه شد.

وی با بیان اینکه سامانه EFSS تمام اطلاعات پروازهای هوایی در فرودگاه‌های کشور را در اختیار دارد و به صورت یک پارچه می‌تواند ایمنی پروازها را تامین کند، گفت: از طرفی با راه‌اندازی و بومی‌سازی سامانه  ASUR توسط متخصصان دانش مهندسی مخابرات هوایی این اداره کل، سالانه بیش از ۱۰ میلیون یورو صرفه جویی ارزی شده و آنتن‌های این سامانه هم اکنون در فرودگاه‌های مختلف کشور پس از مکان‌یابی نصب و راه‌اندازی شده و در واقع این سامانه در سال گذشته با ویژگی‌های جدیدی بر اساس نیازمندی‌های مشترکان توسعه یافته است.

به گفته غضنفری، با وجود دانش مهندسی مخابرات هوانوردی همکاران ما در این اداره کل، هم اکنون همه سیستم‌ها و شبکه‌های هوانوردی کشور را بومی‌ سازی کرده‌اند و تمام سامانه‌های هوانوردی کشور به صورت کاملاً ایمن و یکپارچه در حال خدمت‌رسانی هستند و در این راستا سال گذشته موفق شدیم ۱۵ نفر از متخصصان جوان کشورمان را با فرآیندهای قانونی در این اداره کل جذب کنیم.

مديرکل مخابرات، فناوري اطلاعات هوانوردي و امنيت فضاي مجازي خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به نیازهای شرکت فرودگاه‌ها بسیاری از سامانه‌های فرودگاهی و اداری در کشور بروز رسانی شدند و هم اکنون در حال تجهیز برخی از فرودگاه‌های کشور به سامانه‌های CUPPS, Slot Time Allocation, Stand Allocation هستیم.

غضنفری بیان کرد: برای تبادل اطلاعات و پیام‌های هوانوردی ایمن، بروزرسانی این سامانه‌ها بسیار ضروری بود و خوشبختانه با تلاش همکاران متخصص و توانمند این اداره کل این طرح ها عملیاتی شدند.

وی با بیان اینکه برای ایمنی پروازها مرکز عملیات امنیت شرکت فرودگاه‌ها با پایش مداوم بسترهای مخابرات هوانوردی کشور از این سامانه‌ها به صورت شبانه‌روزی محافظت می‌کند تا زیرساخت‌های مخابراتی و هوانوردی بتوانند در شرایط نرمال و مناسب خدمت‌رسانی کنند، گفت: برای محافظت کامل از این سیستم‌ها بخشی از شبکه‌های مخابراتی کشور ایزوله شده‌اند تا از این طریق از ورود ترافیک‌های مخرب نیز به داخل شبکه هوانوردی و فرودگاهی کشور جلوگیری شود.

مديرکل مخابرات، فناوري اطلاعات هوانوردي و امنيت فضاي مجازي شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تاکید کرد: تلاش‌های همکاران ما در ایمنی صنعت حمل و نقل هوایی و هوانوردی کشور بر کسی پوشیده نیست و تمام تلاش همکاران ما در این اداره کل، تامین ایمنی پروازهای حمل و نقل هوایی با رعایت تمام کنوانسیون‌ها و استانداردهای بین المللی و جهانی است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  •