فراز نیوز : نشست خبری مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه با اصحاب رسانه در خصوص بررسی دقیق وضعیت پلهبرقیهای شهر زیرزمینی صبح امروز برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه، مهندس مسعود درستی در این نشست خبری اظهار کرد: این نشست طبق دستور دکتر زاکانی برای بررسی وضعیت پلههای برقی مترو تهران برگزار شد و بعد از پاسخ به سؤالات شما، این آمادگی را داریم تا از هر کدام از ایستگاههایی که درخواست کنید بازدید داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در خطوط هفتگانه مترو یک هزار و ۱۸۹ دستگاه پله برقی وجود دارد گفت: در حال حاضر تنها در ایستگاه دروازهدولت یک دستگاه به دلیل اورهال اساسی پله برقی از ۱۲ روز پیش خاموش است و مشکل این پله برقی نیز تا ۲۹ اردیبهشت حل خواهد شد.
مسعود درستی ادامه داد: با توجه به شرایط کاری باید بعضی از پلهبرقیها اورهال اساسی شوند البته هر خاموشی پله برقی به دلیل خرابی نیست. گاهی با توجه به خلوتی و غیرپیک بودن زمان بهرهبرداری در ایستگاهی چنانچه در مجاورت پله برقی یک پله برقی دیگر باشد یکی را خاموش میکنیم تا در مصرف برق صرفهجویی شود.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه با اشاره به خاموشی پله برقی در ایستگاه نبرد در خط ۴ عنوان کرد: ما در شرکت بهرهبرداری تنها پلهبرقیهایی را در آمار خرابی ثبت میکنیم که بیش از ۲۴ ساعت خاموش باشند و پلهبرقیهایی که خرابی لحظهای دارند که در چند ساعت برطرف میشود در این آمار ثبت نمیشوند؛ همانند پله برقی ایستگاه نبرد که امروز خراب است و قرار است مشکل این پله برقی تا ساعت ۱۶ رفع و روشن شود.
درستی اذعان کرد: ۱۰ برند پله برقی در ایستگاههای مترو وجود دارد که ۲ برند داخلی و تعدادی هم از برندهای بزرگ دنیا است.
وی با تأکید بر اینکه در مدیریت جدید شهری منابع خوبی برای حملونقل عمومی در نظر گرفته شده و شهردار تهران بشخصه پیگیر قراردادهای تأمین ناوگان برای مترو تهران است افزود: از بهمن سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان صرف تأمین قطعه برای پلهبرقیها شده و این قطعات بهمرور در حال تحویل به انبارهای شرکت است.
درستی با اشاره به اینکه قطارهای مترو تهران روزانه حدود ۲ هزار و ۲۰۰ حرکت و جمعاً ۵۴ هزار کیلومتر پیمایش دارند تصریح کرد: مترو هر روز بهاندازه ۶ برابر مرزهای کشور پیمایش روزانه دارد و حتماً این حجم از تردد بدون مشکل نیست؛ اما ما تمام سعیمان را میکنیم که بهترین بهرهبرداری را از امکانات موجود برای ارائه بهترین خدمات ممکن به مسافران انجام دهیم.
وی ادامه داد: در بحث کمبود ناوگان دکتر زاکانی به طور جد پیگیر قرارداد ۶۳۰ واگن و همچنین ۱۱۳ واگن قطار ملی که در بحث تأمین قطار ملی پیشرفت ۸۰ درصدی داشتیم. در حال حاضر ۱۳۵ رام قطار داریم که با تأمین واگن در ۲ قرارداد فوق ظرفیت ۲ برابر خواهد شد البته با توجه به اینکه در افق ۲۰ساله قرار است ۴ خط دیگر به شبکه مترو اضافه شود این نهضت باید ادامه داشته باشد و قراردادهای جدیدی برای تأمین واگن باید منعقد گردد.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه در خصوص وضعیت آسانسورها گفت: در خطوط ۱ و ۲ و ۴ و ۵ تعداد ۱۵۵ آسانسور داریم که در حال حاضر ۳ تا از این آسانسورها خراب است. همچنین ۸۷ آسانسور هم داریم که به دلیل عدم اخذ استاندارد خاموش هستند. در حال رایزنی هستیم تا با دریافت استانداردهای لازم آنها را به مدار بیاوریم.
درستی در پایان در خصوص بهای بلیت و سهم مسافر از آن گفت: ۱۹ درصد بهای تمام شده مترو در سال ۱۴۰۱ را مسافر پرداخت کرده است. برای رفع مشکلات کنونی مرتبط با بلیت هم اقدامی که در مورد بلیت الکترونیک و کیف پول الکترونیک انجام شده و همزمان سختافزارهایی خریداری شده که بهرهبرداری از آنها میتواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.
https://faraaznews.ir/?p=64598